Veelgestelde vragen?

Is het nuttig?

Ja +1
Nee

Nadat je succesvol een bestelling hebt geplaatst, ontvang je een bevestigingsmail met daarin de activatiegegevens. Volg de onderstaande stappen om 4DDiG te registreren en de volledige functionaliteiten zonder beperkingen te gebruiken:

Stap 1. Start 4DDiG op Windows na installatie.

Stap 2. Klik op de drie streepjes in de rechterbovenhoek om het uitgebreide menu te openen.

Stap 3. Kies Account in de lijst en er verschijnt een registratievenster. Plak je e-mail en licentiecode hier en klik op Registreren om het programma te activeren.

registreer 4ddig op Windows

Let op: Je computer moet verbonden zijn met het internet om het programma succesvol te activeren.

Nadat je succesvol een bestelling hebt geplaatst, ontvang je een bevestigingsmail met daarin de registratiegegevens. Volg de onderstaande stappen om 4DDiG op Mac te registreren en de volledige functionaliteiten zonder beperkingen te gebruiken:

Stap 1. Start 4DDiG vanuit de map Toepassingen op Mac.

Stap 2. Er zijn twee manieren om het registratievenster te openen. Kies Tenorshare 4DDiG in het bovenste menu en selecteer vervolgens Registreren uit de vervolgkeuzelijst.

registreer 4ddig op Mac

Je kunt ook op de Registreren (sleutelpictogram) knop in de rechterbovenhoek klikken.

registreer 4ddig op Mac-computer

Stap 3. Voer in het registratievenster je ontvangen e-mailadres en code in de bijpassende vakken in. Nadat je de informatie hebt ingevoerd, klik je op de knop "Registreren" om de geldigheid te verifiëren.

Zodra de verificatie succesvol is, kun je dit programma zonder enige beperking gebruiken.

Normaal gesproken wordt de code binnen 2 uur naar je gekochte e-mailinbox gestuurd. Controleer de e-mailinbox, inclusief de SPAM-map, en zorg ervoor dat de betaling succesvol is verwerkt.

Als alles in orde is aan jouw kant, kan het zijn dat het te wijten is aan een systeemfout of een internetprobleem. Neem contact met ons op en voeg je bestelbon toe. Onze supportmedewerkers zullen binnen 12 uur antwoorden. Je kunt ook proberen de code online op te halen.

Over het algemeen is de registratiecode die je hebt ontvangen correct, controleer de volgende punten en probeer het opnieuw te registreren:

• Je hebt het juiste product gedownload en het product is bijgewerkt naar de nieuwste versie. Je kunt op elk moment naar de website gaan om de nieuwste versie te downloaden.
  • Het e-mailadres dat je hebt ingevoerd is het e-mailadres dat je hebt gebruikt bij de aankoop van het product, geen ander persoonlijk e-mailadres.
  • Zowel e-mail als code zijn hoofdlettergevoelig. We raden aan om direct te kopiëren en plakken zonder extra spaties.

Afhankelijk van de duur dat de licentie gebruikt kan worden, kan de licentie worden onderverdeeld in een Licentie van 1 maand, Licentie van 1 jaar en een Levenslange Licentie.

1 Maand en 1 Jaar Licentie: Een 1 maand/jaar licentie stelt je in staat om de licentie gedurende 30 dagen (1 jaar voor 1 jaar licentie) te gebruiken na activatie. Daarna stuurt het betalingsplatform je 7 dagen van tevoren een e-mail om te waarschuwen dat de bestelling automatisch vernieuwd zal worden voordat deze verloopt. De e-mail bevat ook instructies over hoe je de "Automatische Vernieuwingsdienst" kunt stoppen.

Je kunt ook zelf het abonnement annuleren. De stappen verschillen per platform. Klik op de link om de specifieke stappen voor het annuleren van het abonnement te leren.

https://4ddig.tenorshare.com/nl/support/how-to-cancel-subscription.html

Lifetimelicentie: Met een levenslange licentie kun je de licentie gebruiken en genieten van gratis upgrades voor altijd.

Nee, je kunt 4DDiG-producten niet registreren op verschillende systemen. Met andere woorden, je kunt de registratiecode van 4DDiG Windows niet gebruiken om de Mac-versie van 4DDiG te registreren en vice versa.

Kun je je antwoord niet vinden?

Geen zorgen. Neem gewoon contact op met ons ondersteuningsteam, zij helpen je graag verder.

NEEM CONTACT OP