Hoe je je abonnement (terugkerende betaling) kunt annuleren

Om het abonnement snel te annuleren, kunt u contact opnemen met ons ondersteuningsteam dat binnen 48 uur zal reageren.

De stappen variëren afhankelijk van de verschillende platforms. Kies alstublieft het betalingsplatform waar u uw bestelling heeft geplaatst en annuleer uw abonnement met behulp van deze handleiding.

Deel 1. Hoe annuleer ik een abonnement op MyCommerce?

U kunt het abonnement annuleren door een ondersteuningsverzoek in te dienen bij MyCommerce. U kunt het abonnement ook zelf annuleren, volg gewoon de onderstaande instructies:

• Log in op uw MyCommerce-account met onderstaande link.

https://account.mycommerce.com/

stap
    Opmerkingen

Als u geen wachtwoord heeft, klikt u op de link "Aanmelding/wachtwoord aanvragen" om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Volg de stappen om uw wachtwoord opnieuw in te stellen en log daarna opnieuw in bij MyCommerce.

• Zoek het ordernummer op waarvoor u het abonnement wilt opzeggen.

stap
  • Klik op de knop "Abonnement annuleren" in deze volgorde.

stap
  • Klik op "Ja" om uw actie te bevestigen.

stap
  • Vervolgens verschijnt er een pop-upvenster waarin wordt aangegeven dat uw abonnement op deze bestelling is geannuleerd.

stap
  • Tenslotte ontvangt u een meldingsmail dat u uw abonnement succesvol heeft geannuleerd.

Deel 2. Hoe annuleer ik een abonnement op PayPal?

Volg de onderstaande instructies:

• Log in op uw PayPal-account op www.paypal.com.

• Klik op het pictogram Instellingen.

• Klik op Betalingen.

• Klik onder "Geplande betalingen" op Beheer geplande betalingen.

• Selecteer de handelaar waarvan u de overeenkomst wilt annuleren en klik op Annuleren.

• Klik op Profiel annuleren om uw actie te bevestigen.

Meer gedetailleerde informatie vindt u op de PayPal-ondersteuningspagina: https://www.paypal.com/us/smarthelp/article/how-do-i-cancel-a-billing-agreement,-automatic-recurring-payment-or-subscription-on-paypal-faq2254

Deel 3. Hoe annuleer ik een abonnement op Paddle?

U kunt de abonnementsservice annuleren op paddle.net of contact opnemen met [email protected]. Bovendien kunt u toekomstige abonnementen annuleren via het 4DDiG Tenorshare-ondersteuningsteam.

Deel 4. Wat te doen als mijn bestelling automatisch is verlengd?

Het in rekening gebrachte abonnementsgeld wordt niet terugbetaald vanwege systeembeperkingen. U ziet het abonnementsplan als "Verlengd: Automatisch" wanneer u afrekent in de winkelwagen. Bovendien ontvangt u van tevoren een melding per e-mail van het betalingsplatform, zodat u nog steeds de mogelijkheid heeft om uw abonnement te annuleren.

We weten niet zeker of u deze e-mail hebt genegeerd of dat deze als SPAM is gemarkeerd. Eenmaal vernieuwd is de bestelling om deze redenen niet terugbetaalbaar.

Annuleer het abonnement op tijd om toekomstige terugkerende betalingen te voorkomen. Neem gerust contact met ons op voor eventuele vragen.